Kaikki artikkelit

Kenelle Finago Solo sopii ja kenelle ei? Tilitoimisto: tarkista nämä asiat

Me uskomme vahvasti, että sooloyrittäjän liikkuvassa arjessa taloushallinnon tulee hoitua osana työpäivää, helposti ja nopeasti. Tämä vaatii siihen suunnitellun ohjelmiston, joka myös varmistaa, että yrittäjä osaa ja haluaa tehdä itselleen mieluisia kevyitä taloushallinnon työvaiheita.

Kuulemme jatkuvasti positiivisia käyttökokemuksia sekä yrittäjiltä että kirjanpitäjiltä Finago Solosta. Tällöin yrittäjä:

  1. hoitaa yrityksensä tulopuolen laskuttamalla asiakkaitaan
  2. hoitaa menopuolelta vastaanotetut maksut
  3. kuvaa kuitit sekä liittää ne tilitapahtumiin
  4. lähettää valmiit aineistot kerran kuukaudessa kirjanpitäjälle Procountoriin - ja molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.Vaikka Solo on suunniteltu yrittäjille helppokäyttöiseksi ja asiakkaat lähes poikkeuksetta pitävät sen käytettävyydestä - tosiasia on, että ihan kaikille yrittäjille se ei sovi.

    Tämän artikkelin luettuasi osaat arvioida, ketkä sinun asiakkaistasi voisivat sopia Finago Soloon. 

Verkkolaskujen lähettäminen, vastaanotto ja miten verkkolaskulaki vaikuttaa näihin?

Verkkolasku tarkoittaa yritykselle tai muulle organisaatiolle lähetettävää sähköistä laskua, joka välittyy vastaanottajalle digitaalisessa ja koneluettavassa muodossa. Finago Solon kautta verkkolaskun luomiseen ja lähettämiseen et kuitenkaan tarvitse sen kummempaa teknistä osaamista kuin sähköpostilaskun lähettämiseenkään. Huolehdimme puolestasi kaikista teknisistä asioista ja varmistamme laskun perillemenon.