Finago Solo kampanjat tilitoimistoille

Haastavassa markkinatilanteessa talouden seuraaminen, helppokäyttöisyys ja selkeä hinnoittelu korostuvat. Nyt jos koskaan pilvipalveluna toimiva taloushallinnon ohjelmisto on kullanarvoinen yrityksille.

Kevään 2020 aikana on voimassa kaksi kampanjaa: kaksi ensimmäistä käyttökuukautta maksutta uusille sooloyrittäjille ja 100 euron lisäjälleenmyyntipalkkio Tallennuksesta Soloon siirtyjien osalta.

Solo 2 kk maksutta uusille sooloyrittäjä asiakkaille

Haluamme auttaa teitä palvelemaan yrityksiä, ja avuksenne tarjoamme uusille yritysasiakkaille Finago Solon ensimmäiset kaksi käyttökuukautta maksutta. Veloitamme ainoastaan lähetys- ja vastaanottomaksut.

Kampanja-aika on 18.3.-31.5. Edun saa ainoastaan sähköisesti meille tulleella sopimuksella käyttämällä kampanjakoodia KEVÄT20. Ympäristön tuotantokäytön tulee alkaa viimeistään 30.6.2020.

Ylimääräiset siirtopalkkiot tilitoimistoille

Haluamme tukea kumppanitilitoimistojamme, ja annamme teille ylimääräisiä siirtopalkkioita silloin, kun asiakkaanne siirtyvät Procountor Tallennuksesta Finago Soloon:

  • 100 € kertakorvaus/asiakasyritys Soloon siirtyneistä asiakasyrityksistä.

Siirtoon voitte hyödyntää muita kampanjoita, esimerkiksi yllä mainittua kampanjaa.

Solo-asiakkaan ympäristön tuotantopäivän tulee olla viimeistään 30.6.2020. Kampanja koskee Tallennus-ympäristöjä, jotka ovat olleet helmikuussa 2020 tai sitä ennen tuotantokäytössä. 

  • Korvaus maksetaan tammikuussa 2021, jos asiakas on tuotantokäytössä vielä tammikuussa 2021 ja asiakkaan Taloushallinto-laskut on kokonaisuudessaan maksettu.
  • Asiakkaalla tulee olla maksettuna vähintään yksi täysihintainen kuukausimaksu.
  • Kampajaetua ei voi yhdistää muihin kannustinsopimuksiin (esim. Onni-projekti).