Tee sooloyrittäjistä tilitoimistosi parhaita asiakkaita

Finago Solon avulla voit hoitaa yksinyrittäjien kirjanpidon ennennäkemättömällä tehokkuudella.

Yrittäjällä on helppokäyttöinen ohjelmisto, jolla hän kuvaa kuitit, lähettää laskut ja maksaa ostolaskut. Kuun päätteksi yrittäjä toimittaa kirjanpitoaineiston Procountoriin.

Procountorin tehokkailla työkaluilla hoidat aineiston tarkistamisen ja kirjanpidon viimeistelyn.

Varaa ilmainen esittely
Katsotaan yhdessä sopisiko Finago Solo sinun asiakkaillesi

Näin Finago Solo toimii

Kun kirjanpitoon saadaan kaikki aineisto sähköisesti, voit keskittyä kirjanpitoon kuittien metsästämisen sijaan. Yrittäjän kohdistaessa aineiston oikeisiin tilitapahtumiin, säästyy sinulta aikaa. Katso esittelyvideo:

Solo kirjanpitäjälle

Saat kuitit sähköisesti ja varmemmin

Kaikki kuitit ovat sähköisessä muodossa ja kirjattuina Procountoriin. Yrittäjä kohdistaa kuitit tilitapahtumiin ja merkitsee lisätiedot kirjanpitoa varten. Ohjelma pyrkii varmistamaan ettei mitään unohdu.

Saat selvityksen kaikista tuloista

Ohjelmasta lähetetyt myyntilaskut kohdistuvat viitteellisiin suorituksiin automaattisesti. Yrittäjältä pyydetään selvitykset myös muista saapuvista tilisiirroista, joko raportteina tai liitteinä.

Asiakirjojen luottamuksellinen välitys

Voit lähettää kuun vaihteen raportit ja muut yrittäjälle toimitettavat dokumentit turvallisesti Procountorista. Samaa kanavaa pitkin saat yrittäjältä vastavuoroisesti sopimukset, veroasiakirjat, kadonneiksi luullut kuitit, ja muut vastaavat asiakirjat.

Oma-aloitteisten verojen maksut

Tarkistettuasi yrittäjän toimittaman kirjanpitoaineiston ja tehtyäsi tarvittavat korjaukset, voit Procountorilla luoda oma-aloitteisten verojen ilmoituksen suoraan verottajalle, ja lähettää siitä muodostuvan oma-aloitteisten verojen maksun yrittäjän ohjelmaan maksettavaksi.

Varaa ilmainen esittely
Katsotaan yhdessä sopisiko Finago Solo sinun asiakkaillesi

Kokemuksia Finago Solosta sooloyrittäjältä ja hänen kirjanpitäjältään

Tilitoimisto Sisukko ja sooloyrittäjä Mona Lindroth

Tilitoimisto Sisukon yrittäjä Sanna Lehto palvelee sooloyrittäjäasiakastaan Mona Lindrothia Finago Sololla. Videolla kuulet molempien kokemuksia yhteistyöstä.

Valokuvaaja Lari Järnefelt

Valokuvaaja Lari Järnefelt (Felt Fotografi) kertoo, miten nimenomaan pienyrittäjän käyttöön suunniteltu taloushallinnon ohjelmisto auttaa sekä yrittäjää että kirjanpitäjää arjen pyörittämisessä.

Kenelle Finago Solo sopii?

Finago Solo ei ole täydellinen ratkaisu kaikkien yritysten kirjanpitoon. Lisätietoa löydät alta sekä blogiartikkelistamme missä kerromme tarkemmin kenelle Solo sopii ja kenelle ei.

Kenelle Solo sopii?

Solo sopii yritykseen jossa liikevaihto on alle 500 000 €, eli voidaan tehdä maksuperusteista kirjanpitoa.

Kenelle Solo EI sovi?

Solo ei sovi myöskään silloin jos liikevaihto ylittää 500 000 €, eli kirjanpito täytyy tehdä suoriteperusteisesti.

Varaa ilmainen esittely
Katsotaan yhdessä sopisiko Finago Solo sinun asiakkaillesi